Важливе
Фільми, що подарують вам натхнення

Фільми, що подарують вам натхнення

В останні весняні дні варто відшукати те, що не дасть вам меланхолійно розпочати літо. Пропонуємо вам топ-5 фільмів, які змусять  іти лише вперед і досягати мрій, бути відповідальним перед самим собою.

Спілка мертвих поетів (1989)

Культовий фільм з харизматичним Робіном Вільямсом у головній ролі.

Новий вчитель  літератури, Джон Кіттинг, відкидає усі стереотипи та показує учням нове розуміння поезії, життя і самого себе. Кінострічка про боротьбу за свої мрії та прагнення, про право на самовираження, про літературу і все прекрасне.

Біллі Еліот (2000­­)

Англія. 1984 рік. Страйк британських шахтарів. 11-річний Біллі Еліот відкриває свою пристрасть, своє захоплення і, водночас, талант – він мріє займатись балетом.

Про найсміливіші мрії, про їх здійснення та про впевнену боротьбу за майбутнє, якого сам бажаєш.

Капітан Фантастик (2016)

Дивний сюжет, чудова гра акторів та надзвичайно естетичні лісові краєвиди.

Бен Кеш і його дружина- противники цивілізації. Вони давно вирішили, що дадуть найкраще виховання дітям подалі від соціуму, але один трагічний випадок змусив ціле сімейство вийти “на люди”. Про фріковість і точку зіткнення різних поглядів, про дію соціуму та ідеалістів. Те, що варто і, насамперед, корисно знати.

Заплати іншому (2000)

Маленький Тревор захопився ідеєю зміни світу за допомогою схеми “допоможи трьом”. На превеликий подив дорослих, йому це вдається.

Про допомогу іншим та про найсвітліші людські почуття.

Цей фільм точно не залишить вас байдужими.

Простачка (2015)

А на завершення  позитивна й трішки стереотипна американська комедія про непопулярну Б`янку Пайпер та про її намагання піднятись на щабель вище шкільної ієрархії. Можливо, цей фільм не вписується у загальний топ, але він зачіпає важливі теми та піднімає настрій. Про любов до себе, про щиру дружбу та про самовпевненість.

 

Впевнено ідіть до своїх мрій, змінюте світ та  наголовніше –  любіть і цінуйте себе.

 

Анастасія Рудюк

 

фото з інтернету