Важливе
Вперше в Україні гурт «Фіолет» презентував нову платівку «True Love»

Вперше в Україні гурт «Фіолет» презентував нову платівку «True Love»

Цими днями у одному із Львівських клубів відгримів концерт на підтримку нового альбому «True love» гурту  «Фіолет». Нова платівка суттєво відрізняється від попередніх: вона є набагато важчою, має вкраплення електро.     До неї  увійшли вісім пісень, половина з яких є новими («True love», «Вона моя»,  «Old school», «Двоє проти всіх»), інші чотири – старші, але з новим аранжуванням («Морфій», «Молодість», «Пусте», «Вічно жити»).

Львів став першим з 13-ти міст, куди з  новим гастрольним тувітав «Фіолет». Ще при вході до клубу вишикувалася довжелезна черга. Шанувальники музикантів перебували в очікуванні чогось нового. Дівчата починали наспівувати вже знайомі рядки нових пісень.

3

Гостем концерту став молодий гурт «Патроничі» з Івано-Франківська. Під час їх виступу у залі ставало все менше місця. Хоч публіка схвально сприйняла гостей, та більшого пожвавлення викликала поява на сцені соліста гурту «Фіолет» Колоса та його команди. Першою піснею, з якої розпочав гурт, стала «Напам’ять» («ПЛНПБ», 2015). Уже на другій пісні, коли публіка почала активно підспівувати, з’явилися технічні проблеми – зникло світло. Фронтмен Сергій Мартинюк не розгубився, продовжуючи співати і тримати контакт з fioletfamily. Приміщення наповнилося голосами. Згодом проблему вирішили і музиканти зітхнули з полегшенням.

Справжнім сюрпризом стали «концерт в концерті» – проект KOLOS&BROTHERS та дует з незмінним ведучим найкрутіших українських фестивалів і солістом гурту «ВОРСТ» М’ячем  Дредболом. Концерт у Львові можна вважати історичним для гурту- ніде до того  на концертах «Фіолету» не було ні слему, ні «стіни смерті».  М*яч Дредбол зазначив, що сподівається, що тепер для гурту це стане традицією.

1

Колос потішив публіку висновком, що «вони не помилилися, розпочавши свій тур саме зі Львова». І справді, це було настільки наживо, настільки душевно і водночас драйвово… Чого варті лише привітання для дівчинки, котра на концерт приїхала з Києва, коли весь зал співав: « З Днем, народження, Маріє!». Тут було все: плавання по натовпу, зірвані голоси, хитання головами, море емоцій… Просто так відпускати «Фіолет» зі сцени ніхто не хотів і на біс вони виконали декілька знайомих ліричних пісень.

Емоції після концерту переповнювали. Очікування того, що будуть боліти шия і ноги, справдилися. Відчуття, що додому потрібно пройти половину міста, тьмяніли, в порівнянні з тим, які емоції залишили після виступу хлопці. З нетерпінням чекатимемо нових зустрічей.

Автор: Марія Масюк

Фото надане автором