Важливе
Книги, які зігріють взимку

Книги, які зігріють взимку

Незабаром за вікном вітер почне гратись з сніжинками і буде занадто прохолодно,щоб довго проводити час на вулиці. Міцний чай, мандаринки та теплий одяг допоможуть тобі повністю закунутись в зимову атмосферу. Але ж потрібно й зігрівати душу теж? Отож, ось,тримай список книг,котрі зігріють тебе й твоїх друзів цими морозяними вечорами)
1) “Теплі історії до кави” та “Теплі історії до шоколаду” Надійки Гербіш. Сама назва “теплі історії” вже підказує,що наш чекає. Якщо чесно, я люблю ці збірки. Коли читаєш ці історії, світ здається таким ніжним та добрим,що так і хочеться робити приємне всім навколо. Обіцяю,що після прочитання цієї книги ти захочеш обійняти весь світ та спробувати зробити його хоч на крихту кращим.

теплі

2) “Чарлі та шоколадна фабрика” Роальда Дала. Що може бути кращим за книгу про солодощі, та ще й дитячу книгу? “Чарлі і шоколадна фабрика” забере тебе у свій солодкий світ та розкаже сміховинні історії.

фото чарлі

3)”Гаррі Поттер” Джоани Роулінг. Ну як же зима без магії? Та ще й коли все так просто й чудово описано Джоаною? Навіть якщо ти читав чи бачив фільми, все одно перечитай хоч декілька частин життя юного Поттера. Магічний світ та справжня дружба не залишить тебе байдужим.
4)”Маленький принц” Антуана де Сент-Екзюпері. Вічна книга. Не розумію чому цю книжку дають читати шестикласникам. Це не казка. Це спостереженя реального світу,які “пробудять” вас від буденного життя.

фототепле

5)”Життя в борг” Еріха Марії Ремарка. Як же надихаючі книги без Ремарка? Шкода,що він тепер став “мейністрімом”. До того ж, тепер це не “він”, а “вона”. Насправді, Ремарк-це німецький письменник, який після смерті матері, до власного ім`я додав материне “Марія”. Гадаю, що твори Еріха Ремарка потрібно читати, адже вони надихають нас до життя. Письменник описував війну, бідність та хвороби не просто так. Він хотів нам показати справжній світ та як навчитись в ньому виживати. Читайте Ремарка, адже він надихає нас шукати щастя в дрібницях.
Отож,друзі,любіть зиму, “витягайте” друзів на морозяні прогулянки та не забувайте про “теплі” книги.

зимове читання

Автор:  Віта Євстіфеєва

Фото з Інтернету