Важливе
Осіннє читво

Осіннє читво

Мабуть, всім відома Леона Вишневська. Її вірші давно мандрують соціальними мережами,надихаючи нас до щирості. Бо що найважливіше в спілкуванні? Звісно ж, справжність та щирість перед самим собою. Леона Вишневська вже може похвалитись двома шикарними збірками віршів ( “Ти мій всеsweet” та “Серветкова лірика”). А ще, нещодавно письменниця написала книжку з загадковою назвою “Маятник”.

e0TTgc-Pvf0
Цю книжку я проковтнула буквально за годину, мені не хотілось відриватись від життя головної героїні – все було там таке справжнє, з недоліками та своїми дивами. Загалом, в книзі описуються головні події життя однієї звичайної дівчини, яка, як і ми всі, прагне знайти себе та свою половинку. Згодом вона, звісно, зустріне перше кохання,яке подарує їй віру в чудеса,але також вона знайде просто мужнє чоловіче плече,яке їй так бракувало. “Маятник” ніби-то має два кінця: одне-щасливе,з буденними негараздами, але палким коханням та інше-теж щасливе, але без Нього. Не буду відкривати всі карти, краще самі прочитайте тут : http://leona-v.com/mayatnuk/ (авторка дала всім змогу безкоштовно прочитати в електронному форматі цю чудову книжку)

леона2
У “Маятнику” Леона Вишневська зачіпає всі теми, які завжди нас хвилюють,тобто сім`я, дружба та кохання. Ця книжка наповнена простим жіночим щастям та буденними переживаннями. Письменниця дає зрозуміти, що в житті багато див, але їх треба просто вчасно помітити. Також вона переконує,що світ не такий вже ідеальний, але потрібно стояти на своєму- на справжньості та ніжності у всьому. Загалом, це книжка чудова і її справді варто прочитати, навіть виписати декілька рядків, адже в книзі містяться хороші думки письменниці. А ще краще – прочитайте цю книгу осінню, коли так хочеться зігритись та повірити в диво.

Автор: Віта Єфстівеєва

Фото з Інтернету