Важливе
Як митцям-початківцям доcягти успіху?

Як митцям-початківцям доcягти успіху?

  1.       Будьте готові йти  до успіху через гори поразок.

Думати і діяти це, напевно, чи не основна порада кожного великого митця. Дійте тоді коли Вам це приємно і отримуйте в результаті те що створено з натхненням. Жоден продукт який не ніс в собі частку душі автора, не міг вийти на високий рівень попиту серед населення. Чому великі і успішні митці радять думати і діяти? Тому що просто думати це ні до чого великого не доведе Вас, а коли це диво поєднати з діями які можуть принести багато корисного у світ людей і донести славу як творінню автора так і його самого. Тому коли чуєте ці слова знову і знову від успішних, намагайтеся використати їх як натхнення.

2.    Чого взагалі Ви хочете?

Запитання на яке не знайде відповідь велика частина людей, хоча збоку можуть і включати сміх з цього запитання. Ось і тут ховається те що доносить нам щось приємне і бажання діяти. До прикладу я коли планував творити те що буде корисним і доступним не тільки мені – мав ціль зробити так щоб ті знання і цей досвід, який дозволив мені вирватись з суспільних пасток, отримали також інші люди які бажають покращити своє життя і надихнути його дитячою творчістю і бажанням до життя. Найбільше до цього надихає гра *Почати знову* оскільки те що ми з моїм колегою Романом туди вкладали це було справді від душі і з великим бажання зробити світ кращим. А що ми отримали взамін? Масу щасливих посмішок після гри! Це те що чекає кожен великий митець та що тут казати, також і  митець початківець. Тому якщо Ви ще не передумали творити те що Ви бажаєте, спробуйте дати собі основну відповідь на запитання *Чого взагалі я хочу?*.  І відштовхуючись від того що Вам подобається і  творіть світ кращим.!

3.     Навіщо творцям гроші?

Це питання обговорювали на багатьох рівнях деталізації, але основою цього є те що кожен має різне бачення грошей. Але основу яку виділяю Я – це те що людині творцю потрібні гроші для того щоб вона могла забезпечити своє існування і надалі творити те що люди бажають отримувати.  В кожного є різні захцянки  і бажання, але це відчуття лінь(звички) зникають коли людина отримує за свої старання винагороду і у неї знову народжується бажання творити і приносити собі та іншим багато корисного (це я описую детально  у своїй книзі “Обережно ця книга може зробити Вас багатим” а саме розіділ 7 сторінка 28.

Тому я бажаю кожному( підсумок простий). Йдіть і творіть, якщо ваш витвір справді потрібний людям вони за це будуть Вам платити, і за допомогою цих інвестицій Ви зробите ще більше для них корисних речей і звісно вони будуть Вам вдячні, як відгуками так і коштами. Якщо Ви щось створили і у Вас виникають сумніви чи це варте уваги інших. Тоді просто дайте 5 людям нехай дадуть свої відгуки і тоді Ваші думки розвіються. Просто Думайте і реалізовуйте задумане і побачите люди оцінять позитивно Ваші старання, просто будьте упевнені в тому!. 

 З повагою Романів Р.

автор книги “Обережно ця книга може зробити Вас багатим” та співтворець настільної гри  “ Почати знову“

 

Будьте як метал тверді, гнучкі, і тільки не заржавійте!.

©Романів Ростислав

(Фото з Інтернету)

мист