Важливе
Як розпочати акторську кар’єру?

Як розпочати акторську кар’єру?

Театр живе у серці кожної людини. Адже щоденно на нашому обличчі відображаються тисячі емоцій, почуттів, думок. У кожному живе лицедій. Відомі слова Шекспіра: „Світ – театр,а люди в ньому актори” є всього лиш констатацією факту. У запасі будь-якої людини є цілий арсенал масок, які уміло надягаються у певний момент. Навіть собі ми іноді не відкриваємося до кінця. Тож акторство це одна із найцікавіших професій людства.

Напевно є багато людей, які у глибині душі мріють стати акторами, або хоча б спробувати себе на цій ниві! Адже це так цікаво у ролі прожити життя, яке можливо ніколи не буде тобі доступним! Перевтілитися, а може чогось навчитися у вигаданого персонажа.

І таку змогу надає Вища школа  драматичного мистецтва! Це фактично нове віяння у розвитку театру. Адже ця школа створена за ініціативи  звичайної студентки Ольги Любарової, якій не байдуже мистецтво та його розвиток.  Викладачами школи є провідні режисери, актори і драматурги України. Студенти отримують шанс з допомогою практики навчитися постановки етюдів, сценічних читань, вистав.

Окрім того навчання у Вищій школі драматичного мистецтва дарує нагоду самовдосконалитись. Адже далеко не кожен може вийти на сцену і зіграти свою роль. Для цього потрібна неабияка сила волі, ораторські вміння, нарешті потужна самоосвіта, щоб відчути епоху, де відбувається дія спектаклю.

Студенти Вищої школи драматичного мистецтва після навчання 4.5 місяці отримають сертифікат про проходження курсу, а також професійне портфоліо. Та це ще не все! Кращі випускники потраплять у склад трупи „теАрт”,що буде сформована на базі школи.

http://vk.com/teartr

teart@lviv.pro

teart.lviv.pro