Важливе
Стати художником за кілька хвилин можливо!

Стати художником за кілька хвилин можливо!

Стати художником тепер може кожен, навіть той, хто думає, ніби не вміє малювати. Картину на будь-який смак, можна втілити в життя без жодних вмінь та навичок, головне натхнення.

фф1                        фф2

На сьогодні дуже популярним хобі для багатьох стали цифрові картини. Суть полягає в тому що, на папері, який прикіплений до рамки, нанесений малюнок, який розкреслений і кожний шматочок позначений цифрою за відповідним кольором до баночок з фарбами, які пронумеровані у відповідності до цифр на картині. Маленькі баночки з фарбами, а також три пензлика різних розмірів, маленький, середній та великий, йдуть у набір із картиною. Це ще називають велика розмальовка або розмальовка для дорослих. Людям в яких є достатньо терпіння, часу та бажання буде дуже цікаво спробувати себе в новому амплуа великого митця.

фото тех

Є також картини, які не вимагають ретельного та старанного виведення ліній. На таких картинах просто наведений контур малюнка. Однак, і тут є місце творчості, оскільки колір фарби та пензлик треба обирати самостійно.  Тож, малюючи ви матимете нагоду піддатися повному політу фантазії.

Із наполегливим бажанням, як то кажуть, не за горами в кожного і власна галерея.

Автор: Валерія Мельник

Фото з Інтернету