Важливе
Ніч обирає молодість і любов

Ніч обирає молодість і любов

Ви мешкаєте у Львові й досі не чули про «RockOns»?  Якщо так, то негайно виправляйте ситуацію! Бо саме вони кілька днів тому запалювали у клубі «Picasso»  з сольною програмою «Все починається знову».

Концерт розпочався із більш як півгодинним запізненням. За цей час перед входом вишикувалася черга. Про «RockOns» мені не раз розповідали друзі. Гурт був заснований 2015 року і почав свій шлях як вуличні музиканти.  Зізнатися чесно, то вражала кількість присутніх, більшість яких (і воно й не дивно) складали дівчата.

Не встигла озирнутися, як перед сценою зібралися фанати. Соліст Михайло Роса закликав людей з балконів та з кінця залу підходити ближче. Відчуття молодості й драйву запанувало між присутніми. Несподіваним стало рішення Михайла полити публіку водою. Наступні такі спроби сприймали з гумором, та все ж ховалися від крапель. До Михайла приєднався гітарист Андрій Граб. Михайло жартома сказав: «Андрюха, акуратно! Це може бути твій останній концерт! На дворі холодно!».  Екватором  концерту стало виконання пісні «Я не хотів», слова якої знали всі. «Ви нарешті почали співати, я так чекав цього! У нас чудово виходить разом! Ви молодці, що прийшли підтримати нас!», – радів фронтмен.  Згодом він помінявся місцем з драмером Олександром Вишневським. «У Сашка аж мікрофон перестрашився», – сміявся Михайло. Крім відомих синглів хлопці презентували дві нові композиції.

Музиканти прохали: «Ану Львів, дайте шуму!». По черзі співали балкони і зала, десятки рук і ліхтариків гойдалися в такт романтичній і водночас драйвовій музиці. Тут справді відчувається, що хлопці люблять свою публікою: вони щирі і відкриті для спілкування.

До зими і свят (як і до сесії) лишилося зовсім небагато. Тому доречними були святкові композиції гурту.

«Я не хочу нікого  засмучувати, але концерт підійшов до завершення», – повідомив Михайло. Звісно, відпускати цих хлопців ніхто не хотів. Лунали злагоджені прохання зіграти на біс. Соліст почав співати «Ніно» Олега Винника: «Ви що, це ж тільки жарт!». І «RockOns» виконали дві композиції.

Ось і завершився хороший вечір в компанії музики, кольорового світла та танців.

Автор: Марія Масюк

Фото Галини Костик