Важливе
Втекти від метушні можливо. Карпати і посмішка сонця

Втекти від метушні можливо. Карпати і посмішка сонця

Серед багатьох чудових місць в Карпатах є зовсім непримітне на перший погляд селище Микуличин. Воно вражає своєю красою, чистим гірським повтірям, спокійною атмосферою та особливими місцями.

Одним з таких незабутніх місць є поляна кохання. За гірськими схилами видніється сонце, воно немов заманює на вершину гори насолодитись природою. Стрімкий підйом вартує тих чудових відчуттів, які ви відчуваєте перебуваючи на вершині. Підіймаючись все вище і вище з*являються нові краєвиди.   Велика поляна розташована на вершині, і чарує своїми легендами про двох закоханих завдяки яким вона і утворилась. Внизу залізнична станція, річка і спортивно-оздоровчий комплекс “Смерічка”. Це ще одне незабутнє місце. Там можна знайти нових друзів, весело провести час, піднятись на гірські вершини. Саме цей табір є родзинкою Микуличина, він вражає своїми яскравими кольорами та чудовим колективом вихователів. Кожного вечора  діють різноманітні розважальні програми з участю як і дітей так і вихователів. Табір – це місце яке збирає різних дітей з усіх куточків України. 21 день незабутніх емоцій, переживань, пригод і сліз прощання в кінці зміни. Після першої в житті табірної зміни “Смерічка” стає другим домом, притягує і в серці кожного залишає свою частинку на спогад.

04.02.2014.2

Микуличин вражає природою. Це місце створене для відпочинку від буденного насиченого життя. Частинкою селища є такий незвичний для сучасності підвісний міст. Він з’єднює два береги річки Прут. В сонячну погоду це те, що треба для прогулянки насолоджуючись гірськими краєвидами.
Микуличин привабливе місце для тих кому потрібен спокій, час для роздумів. Там нема зайвої метушні, тільки повна гармонія з природою.

04.04.2014.3

Автор: Олянка Польова