Важливе
Найкращий подарунок – своїми руками

Найкращий подарунок – своїми руками

В Харківському академічному театрі опери та балету (ХАТОБ) відбулась виставка «ARTISHOP». Дійство тривало з 28 лютого по 2 березня. На виставці було представлено вироби ручної роботи (хендмейд): іграшки, прикраси, аксесуари, сувеніри, натуральна косметика, листівки, картини, матеріали для творчості та ін. «Творіння» власноруч задовольняли будь-який смак та гаманець. Найпопулярнішими виробами була натуральна косметика та прикраси – свято 8 Березня не за горами. Наприклад, мило із вершків та шоколаду коштувало 35 грн. Стільки ж коштувало і запашне мило у вигляді полуничного тістечка. Кулони із засушених квітів обійшлись покупцям у 25-50 грн. Представницям прекрасної статі, які обожнюють кімнатні квіти, можна презентувати маленьку квіточку у чотирикутному вазоні, виготовленому у формі магніту на холодильник.

03філіпова

Я теж не втрималась і придбала собі пару сувенірів: брелок-свинку зеленого кольору, виготовленого зі скла, та чорного декорованого котика на подарунок подрузі, що коштувало мені лише 35 грн. На додачу ті, хто придбав кумедну м’яку іграшку, могли вибрати кольоровий конвертик зі щирими  побажанням всередині.

04філіпова

Виставка проходить щомісяця по вихідних, тож бажаючим придбати щось цікаве собі або друзям можуть легко підібрати необхідне, або просто полюбуватись «ручними витівками» – все для приємних емоцій!

09філіпова

Автор: Альона Філіпова