Важливе
Анна та її королівство

Анна та її королівство

Модну індустрію можна назвати новою релігією. Або ж чумою ХХІ століття. В будь-якому випадку, мода змушує людей нервувати та хвилюватися.

tumblr_mztb0rm09a1ro288qo1_500

Звичайно ж fashion-релігії не обійтися без «Біблії Моди». Саме так називаються найпопулярніший глянцевий журнал «Voguе» на чолі з головною «жрицею» моди Анною Вінтур. Людина, яка бачить себе режисером і продюсером світу від кутюр. А й справді так і є. В індустрії моди немає нічого, до чого б Анна не доклала свою руку. Перед нею тремтять найвідоміші кутюр’є світу, думка Анни для них, наче вирок у суді, сувора і не підлягає оскарженню.

tumblr_mzm0d2UELD1qb2t13o1_500

Незважаючи на те, що пані Вінтур негативно ставиться до чорного кольору, її часто характеризують як похмуру та надто вимогливу особистість. Але на заміну цьому приходить добре замасковане почуття гумору та високі рейтинги «Voguе». Як говорять працівники журналу: «Анна не добра і не товариська. Вона працює». Ця жінка, якій до слова вже йде сьомий десяток, не відкривається тим, кого нема потреби пускати всередину, до власного серця та душі. Вона надто зосереджена на справі свого життя, щоб витрачати час на порожні балачки.

Завдяки плідній праці Вінтур та цілої команди «Voguе» модна культура набуває більш масового поширення. «Залізна леді» регулярно відвідує модні будинки та завжди сидить в перших рядах на модних показах. Нею не перестають захоплюватися модні критики, дизайнери та інші: незмінна зачіска – каре, тілесні босоніжки, акуратні жіночні плаття та чорні окуляри. Найважливіша фігура в індустрії моди.

tumblr_n1q02bC9e91tsjefzo1_500

Немає потреб переказувати біографію Анни Вінтур, достатньо сказати, що здібності керівника вона увібрала, наче губка, від свого батька – редактора лондонської газети «Evening Standart». А в моду Вінтур закохалася ще з дитинства.

З допомогою сміливості та впертості Анна Вінтур вибилися на вершину модного олімпу і тепер впевнено там керує. Її колеги стверджують: «Те, за чим ми стоїмо – продається».

tumblr_n1nud6nYVA1rb7v3no1_500

Voguе в перекладі з англійської означає «мода». Журнал-новатор, який не боїться ризикувати, обігрувати сюжети, які вражають і раніше до цього ніде не використовувалися. Voguе – це завжди яскравіше, гучніше і несподівано. З ними хочуть співпрацювати сотні, а то й тисячі. Але туди потрапляють лише одиниці, обрані. Ті, хто може витримати напругу, бути сильним та жорстким.

tumblr_n0l3hqwSwV1rw6zb8o1_500

Автор: Марія Глушко